Băuturi răcoritoare non-alcoolice populare vândute în întreaga lume.

RC Cola – prescurtare de la Royal Crown Cola, este o băutură non-alcoolică cu aromă de cola, dezvoltată în 1905 de Claude A. Hatcher, un farmacist din Columbus, statul Georgia, Statele Unite ale Americii.

RC Cola - este una dintre cele mai gustoase cola. Un gust excelent și iubit din 1905. Steagul companiei Royal Crown Company. De peste un secol, este unul dintre favoritele băuturilor americane.

În gama de produse se includ: RC Cola, RC Tropic, RC Exotic, RC Bitter Lemon, RC Lemon Lime și băutura energizantă RED RAIN.

Mai multe informații pe site-ul oficial - rccolainternational.com

Sandora - una dintre cele mai populare mărci de sucuri din Ucraina, un etalon al calității înalte și al gustului natural al sucului.

În producția produselor Sandora, apreciate nu doar pe piața internă, ci și în multe alte țări ale lumii, se utilizează tehnologii inovatoare care asigură sucurilor un standard internațional de calitate. Sandora oferă sucuri din materii prime de cea mai bună calitate: cele mai bune fructe și legume, căpșuni.

Gama de sucuri Sandora este foarte variată: de la aromele clasice la diverse mixuri, astfel încât cei cu cele mai diverse preferințe gustative își vor găsi întotdeauna aroma preferată.

«Sadochok» – sucuri, nectare și siropuri delicioase, accesibile și de înaltă calitate, fabricate cu ajutorul echipamentelor tehnologice moderne.

Procesarea termică înaltă pe termen scurt în condiții de presiune redusă permite menținerea vitaminelor și mineralelor benefice conținute în fructe proaspete, legume și fructe de pădure. Datorită calității constante ridicate, gamei variate de arome și formatelor de ambalare, timp de mulți ani, marca «Sadochok» rămâne unul dintre liderii în categoria sucurilor și nectarurilor.